Agirotu lähestyy ja auto luultavasti pursuaa tavaraa huomenna kun starttaamme liikkeelle kohti Vöyriä ja Vaasaa. Suunnitelmat ovat kovasti muuttuneet alkuperäisestä: Ou Nou - joukkueemme koirista Viivi on juoksussa ja sitä tuurannee Tahvo. Lisäksi Hulda on estynyt osallistumasta kisaan joten tämän vuoksi on pakko ottaa myös valeraskaana oleva Silva mukaan reissuun ja raahata se pakolla radalle. Varsin kauhean näköistä menoa varmaan. Näillä näkymin Emäntä joutuu juoksemaan kaksi rataa peräkkäin (eka Silva ja sitten Ada) ellei lähtöjärjestystä saa muuttaa. Menee siis ylimääräistä aikaa tuohon touhuun kun kisa toimii viestinä mutta eipä sitä kisaa kukaan meistä niin kamalan tosissaan ollut ottamassakaan :)

Emäntä yritti ottaa parhaansa mukaan selvää hienosta aikataulusta joka kotiin tupsahti mutta pitipä sitä katsoakin tarkkaan jotta ymmärsi moneltako radan reunalla pitäisi olla kärkyllä. Viikonlopun jälkeen nähdään ymmärsikö vieläkään oikein vai hurahtiko kaikki rataan tutustumiset ohitse sisälukutaidon puutteellisuuden vuoksi.

Koirille on nyt muistuteltu mieleen esteet. Taika kävi tänään päivällä kertaamassa esteitä ja oli radan suorittamisessa varsin omatoiminen. Hetken treenin jälkeen koira alkoi kuunnella helteisessä hallissa paremmin ja lopulta sen vauhti alkoi hidastua ihan ohjattavalle tasolle ;) Ada ja Silva kokeilivat esteet läpi illan tullen ja täytyy todeta ettei Silvan valeraskaus ole todellakaan ohitse. Sitä ei huvittaisi yhtään mikään. Ada puolestaan oli kovinkin innokas ja totesin sen hyppäävän tarkemmin kun en käskyttänyt hypylle. Mitenköhän tuon muistaisi vielä radallakin ja osaisi kuitenkin ohjata koiraa omalla liikkumisella selkeästi hypylle ettei sen tarvitse itse miettiä että hypätäänkö nyt vaiko ei??

Mielenkiinnolla odotan hotelliin saapumisen aikaa. Toivottavasti eivät häädä meitä kartanolle kun näkevät koko saapuvan lastin: Emäntä, Isäntä, Pikkuemäntä, kaksi vilkasta ja yksi haluton koira, matkasänky, rattaat, kaikki pussit, kassit ja nyssykät.... Saattaa olla että tarvitaan useampi reissu hissillä alas ennen kuin kaikki on huoneessa. Niin ja sitten pitää muistaa että Taikaa ei saa jättää yksin huoneeseen irralleen - se kun kulkee omikseen ovista ja hotellihuoneissahan on perinteisesti ovilukot jotka aukeavat aina kahvaa painamalla...

Raporttia Agirodusta heti ensi viikolla :)