Silva harkkoja on takana nyt kahdet. Ryhmässä on pääasiassa ykkösluokkalaisia mutta sehän ei meitä haittaa - samoja asioita kun on kuitenkin treenattava eli 1.ohjaamista, 2. ohjaamista sekä 3.ohjaamista. Vetäjinä meillä on Pasi ja Piia joilla on vuosien kokemus agilitystä ja siten paljon annettavaa meille ryhmäläisille. Kiva että he alkoivat vetämään ryhmää syksyn ajaksi!

Ekalla kerralla meitä kuvattiin videolle. Silva oli kisa-Silvan tyyppinen vauhtipakkaus ja siten kaikki karmeus näkyi kuvassa. Emäntä teki kaikkea tyhmää ja tulos oli sen mukaista. Ei niin mieltä ylentävää mutta tulipahan taas muistuteltua mieleen että kuinka homma leviää helposti käsistä. Huolellinen suunnittelu ja varasuunnitelman teko radalle olisi edelleen tarpeen...

Toisella kerralla treenattiin valsseja. Emäntä on AINA MYÖHÄSSÄ eli ei osaa kertoa ajoissa valssin avulla koiralle seuraavaa suuntaa. Mitenköhän aikaistusta saisi hankittua ja siten helpotettua koiran työtä radalla?? Tässäpä treenattavaa syksyksi riittääkin.

Adan/Taikan toiset treenit menivät suht ok. Ada oli aika hidas ja vaati runsaasti tsempitystä. Taika oli tyypillisen nopea ja vaatii jatkossa Emännältä rohkeutta luottaa koiran osaamiseen tai sitten Emäntä ei jatkossakaan ehdi radalla mukana ;) Eli Taika osaa irrota mukavasti ja osaa mennä hypyille ilman loppuun asti saattamistakin mutta Emäntä ei tätä vielä tajua. Liikesuunnan säilyttäminen riitti Taikalle ihan hyvin kertomaan mikä on seuraava este. Tätä kun uskaltaisi vielä kisoissakin kokeilla?