Huh hellettä! Mittari huitelee lukemissa 28 astetta ja aurinko porottelee näppärästi Suomitytön nahkaa - niinpä tämän päivän epävirallisiin agikisoihin pääsi starttaamaan vain Taika. Ada ja Silva saivat levätä kotona viileässä.

Mentiin sitten kisapaikalle koko revohkan voimin eli Emännän ja Taikan lisäksi paikalla olivat Isäntä ja Pikkuemäntä. Isännän pettymykseksi kanttiini ei ollut toiminnassa ja mokkapalat jäivät siis syömättä mutta Pikkuemäntä kyllä veteli Pilttejään hyvällä ruokahalulla - oli siis ulkona syömässä ;)

Kisasimme Taikan kanssa molemmat radat. Möllirata oli vaativuudeltaan mielestäni ykkösluokan tasoista menoa ja sen selvitimme ihan kivasti: yksi rima tippui 90 asteen käännöksessä ennen pussia. Koira oli kivasti kuulolla koko ajan eikä paahtanut sata lasissa menemään. Toinen rata oli erittäin kinkkinen, siitä kiitos (ja monelta varmasti myös leikkisä nyrkin heristys...) illan tuomarille Jukalle. Radan alussa oli varsinaista vääntöä kun selvitettävänä oli puomin alle laitettu mutkaputki joka houkutteli niin monen koiran hylkyyn. Muutenkaan radalla ei päässyt helpolla joten ihmettelin totisesti sitä kun tuloksemme oli 10 vp: virheet tulivat lentokeinusta sekä yhdestä tippuneesta rimasta!! Emme jääneet katsomaan paikan päälle sijoitustamme sillä tärkeintähän oli saada hiukan muistutusta agiliidosta Taikan (ja Emännän) pääkoppaan ennen tulevan viikonlopun kisoja. Pitää vielä ehtiä käymään hallilla kertaamassa kontaktit sekä pujottelu ennen kuin lähdemme Kemiin. Upeaa tänään oli se, että molempien ratojen pujottelut onnistuivat ongelmitta vaikkei Taikan kanssa ole kuukauteen treenailtu agia laisinkaan!!