Niin, eipä sitten tullut kirjoiteltua viime viikon varsinaisista treeneistä mitään. Yrittäis nyt vaan muistaa mitä treeneissä oikein tapahtui?

Tiistain Adan/Taikan treenien aikaan oli näppärät vesisateet joten ulkona treenaaminen ei ollut mieltä ylentävää. Tosin meitä oli vain viisi koirakkoa paikalla että siinä mielessä treenaaminen oli kivaakin kun pääsi harkkaamaan kunnolla. Tarja opetti uudenlaista käännöstä mikä ei ainakaan Emännän kaaliin meinannut painua millään. Milloin kulki Emäntä kylkimyyryä tai ei sitten muuten vain osannut heilutella kroppaansa oikein - voi että liikkuminen oikea-aikaisesti voi olla vaikeaa ;) Noh sitten kun homma alkoi onnistua edes puolittain niin jopas alkoi tulla ideaa missä kyseistä käännöstä voisi käyttää - kun vaan osaisi sen sitten oikeassa kisatilanteessakin. Ehkä toistaiseksi pidättäydytään vanhoissa tutuissa kuvioissa eikä kompastella kikkailuun mitä ei oikeasti hallita.

Torstaina oli jälleen Silvan treenit hallilla. Silloinkin satoi rankasti mutta eipä haitannut kun oli katto pään päällä. Illan kontaktit yhtä puomin ylösnousua lukuun ottamatta onnistuivat ok, tosin puomin ylösnousulla käytettiin nameja pysäyttämässä koiraa. Kerran se ahnas koira siis paukutti yli namin ja samalla toki yli sen kontaktinkin. Treeni meni kuitenkin pääsääntöisesti hyvin. Joitakin omia ohjausmokia tuli mutta ne saatiin opastuksella hoitumaan ja lopputulos oli itseä miellyttävä sujuva rata. Vauhtiakaan radalta ei puuttunut.  

Lauantai-iltana vuorossa oli KAS:n kesäkauden päättäjäiset ja samalla seuranmestaruuskisoissa sijoittuneiden palkitseminen. Menin toki paikan päälle kun kerran olimme Taikan kanssa kyseisen palkinnon ansainneet. Eipä ollut pippalot saaneet suurta kannatusta kun paikalle tuli vain seitsemän henkilöä. Siinä sitten porukalla nautittiin hyvästä ruoasta ja täytekakusta ja tunnetusti juttua piisasi: koiraharrastuksiin kun ei tunnu yleensä ne maan hiljaisimmat ajautuvan :)