Niin, Emäntää on vaivannut sellainen kirjoituslama ettei ole jaksanut kirjoittaa kuulumisia. Taitaa siis jäädä viime viikon treenit muistelematta. Tämän viikon osalta onkin ollut vain yhdet treenit sillä tiistaina oli epäviralliset kisat ja siellä Emäntä oli vain töissä - Ada ja Taika eivät päässeet kisaamaan vaikka treenivuoro olisi ollut.

Eilisissä Silvan treeneissä tehtiin mielenkiintoista rataa ja täytyy todeta että Silvaksi sen suoritus meni paremmin kuin hyvin. Vain yksi rima tippui ja muuten siis kontaktit, pujottelu ja käännökset onnistuivat. Kerran oli tosi lähellä väärälle esteelle joutuminen mutta jostain kumman syystä koira oli niin hyvin kuulolla että saatiin oikea viime hetken pelastus. Tuokin väärälle esteelle ajautuminen johtui omasta keskittymisen herpaantumisesta : alun vaikeat kiemurat oli onnistuneesti selvitetty ja niinpä Emäntä ei muistanut hetkeen ohjata koiraansa. Senhän kyllä tietää mitä siitä voi seurata ;)

Viikonloppuna on tiedossa kisoja. Taikalle kolme starttia (la 1 kpl ja su 2 kpl) ja Adalle kaksi starttia sunnuntaina. Lauantain kisat alkavat vasta iltapäivällä joten kiirettä pitää kisaamisen kanssa että ehtii kotiin päästämään Isännän LaHo:n hommista Kärppä-peliin. Jos Pikkuemäntä on viihtyvällä tuulella (heh, nykyään ollut vähemmän viihtyvällä tuulella...) niin saattaapa olla että ratastellaan kisapaikalle uudelleen illan kuluessa.

Se Rauno V:n pitämä koulutuskin jäi viime viikonloppuna kokonaan väliin. En tiedä mikä oli kun ei muistanut lauantaina koko asiaa joten en sitten mennyt kuunteluoppilaaksi paikan päälle. Anti olisi varmasti ollut hyvä ja ajatuksia herättävä. Toivotaan että oppeja tulee muilta seuramme kouluttajilta jatkossa. Pasin ja Piian treeneissä ideoita kyseisestä koulutuksesta jo näkyikin.