Niinhän siinä sitten kävi että Pikkuemännän sairastelut iskivät myöskin Emäntään ja sotkivat kisaviikonloppua. Lauantaina kisoihin lähtiessä kuumetta oli reilut 38 astetta ja mentävänä oli yksi agirata Taikan kanssa. Rata meni varsin hyvin, koira oli upeasti kuulolla ja vauhtikin oli hallittavaa. Pujotteluun olisi pitänyt tulla täydellä vauhdilla joten otin ylimääräisen "ketunlenkin" Taikalle jotta sain sen hallintaan. Radan epäonninen kohta oli toinen hyppy jonka rima tippui ja taas tulos 5vp. merkittiin meidän kohdalle tuloslistaan. Sijoitus neljäs. Kotiin palatessani kuume oli noussut yli 39 asteeseen...

Sunnuntaiaamuna olo ei ollut häävi mutta radalle teki mieli ja niinpä kuumeen mittaamista ei ollut edes järkevää tehdä. Hain siis Taikan kisapaikalle ja höyrytin siitä pahimmat paineet pois seuramme omalla hallilla. Ekalla kisaradalla pujotteluun syöttö oli haastava ja luulin sen jo onnistuneen kunnes yhtäkkiä tajusin että Taika aloitti pujottelemaan esteen väärältä puolelta. Tulos siis jälleen 5 vp. ja sijoitus jälleen neljäs. Toisella radalla pujottelun aloitus oli vieläkin hankalampi mutta se onnistui!! Virheet tuli kuitenkin puomin poistumiskontaktilta (hyppeli innoissaan) sekä pujottelun jälkeen esteen ohittamisesta. Tuloksena radalta 10 vp.ja tällä tuloksella oltiin toisena eli ei kokonaisuudessaan häävi tulossaldo tässä kisassa muidenkaan osalta.

Viikonlopun ratoihin olin tyytyväinen vaikkei sitä kaivattua nollatulosta syntynytkään. Nyt kuitenkin tuntui että yhteistyö pelasi ja koira oli ohjailtavissa ihan mukavasti. Adallakin olisi ollut vielä sunnuntaina kaksi rataa mentävänä mutta päätin jättää ne menemättä ja "lahjoittaa" seuralle rahaa....omiaan kun ei pois saa ilman lääkärintodistusta - siksi en malttanut Taikan kisojakaan perua. Aivan kuin höpsö-Aapeli olisi tiennyt että sillä piti olla kisoja: se nimittäin hössötti koko illan kotona jotenkin lähtevän oloisesti?! Harmitti jälkikäteen etten vienyt koiraa kisapaikalle ja "kaupitellut" jollekin tutulle ohjattavaksi. Ada on niin helppo vietävä radalla että se olisi mielellään kisannut eikä ne rahat olisi voineet mennä kuitenkaan yhtään enempää hukkaan :)