OKK:n kisat olivat ja menivät. Lauantaina käytiin Pikkuemännän kanssa paikan päällä katselemassa kisoja ja hyvinhän se aika kului kun mokkapalaa ostettiin ja sitä mussutettiin :)

Sunnuntaina kisaamaan pääsivät Ada ja Silva. Hyppyrata meni molempien osalta hyvin. Ada teki nollatuloksen ja Silvakin muistini mukaan 10 vp. Eihän se Adan vauhti enää palkintosijoituksiin riitä mutta rehti ja iloinen osallistuminen on tärkeintä. Silva puolestaan oli hallinnassa vauhdikkaalla radallaan mutta pari riman tiputusta tekivät tuon virhesaldon.

Toisella eli agilityradalla olisi ollut Adalle tarjolla se puuttuva SM-nolla mutta Emäntä mokasi kun ei saatellut koiraa tarpeeksi lähelle putkea vaan alkoi kipitellä toiseen suuntaan. Ada tämän tulkitsi niin että putkeen ei sitten saanutkaan mennä ja kääntyi sekin takaisin. Tämän jälkeen ohjaus hajosi ja tuli vielä toinenkin virhe muuten niin mukavalla ja sopivan haasteellisella radalla. Silva oli toisella radalla heti alusta lähtien irti hallinnasta. Montakohan hylkyä sinne papereihin olisi merkitty jos niitä olisi mahdollista kerätä enemmän kuin yksi per startti *viheltelee*.