Hengissä ollaan vaikkei blogin päivitystiheys siltä näyttäisikään :)

Loppuvuoden 2007 treenit jäivät kommentoimatta ja nyt alkuvuonna 2008 ei juuri ihmeempää ole vielä tapahtunut. Lähes koko tammikuu oli seuramme puolesta ohjattujen treenien taukoa eikä Emännällä tullut käytyä omatoimisesti harjoittelemassa. Perheemme muutti kauemmas treenihallista joten nyt hallille pitää vartavasten lähteä autolla käymään - tietää siis sitä että treenit rajoittuu pelkästään ohjattuihin vuoroihin.

Uudet treeniryhmät alkoivat pyöriä tammikuun lopulla. Taikan treeniryhmässä on valmennusryhmäläiset vuorollaan vetäjinä mutta niihin treeneihin emme ole vielä päässeet koska Taika on juoksussa. Katsotaan millä viikolla menemme mukaan.

Adan ja Silvan treeniryhmällä ei ole vetäjää vaan ryhmä on ns. itseohjautuva. Yksissä treeneissä olemme olleet mukana ja tarkoitus olisi että jokainen ryhmäläinen vuorollaan tekee harkkasuunnitelman. Viime viikolla Emäntään iski väsy ja laiskuus joten treenit jäivät väliin. Kun ei ole vetäjää niin tulee jäätyä helpommin pois treeneistä :(

OKK:lla on kisat tulevana viikonloppuna. Sinne on ilmoitettu mukaan Ada ja Silva sunnuntaipäivälle, Taika on edelleen juoksussa. Tuota ennen Emäntä käy vielä työmatkalla Turussa joten viikonlopun jälkeen varmasti kaipaisi aivan oikeaa vapaapäivää ilman sovittuja menoja.