Adan leikkaushaavan päällä ollut suojalappu irrotettiin lauantaina ja alta paljastui siistikuntoinen haava. Se on ommeltu kait jollain piilotikeillä koska tikkien määrää ei pysty laskemaan. Leikkauksen yhteydessä Adalta oli näköjään poistettu myös Adan oma "tavaramerkki" eli napatyrä - tästä ei ollut lääkärin kanssa mitään puhetta mutta niin vain se pehmeä napanappula oli kadonnut. Eikä edes valokuvaa siitä muistoksi jäänyt ;)

Tähän mennessä Ada ei ole ollut pahemmin kiinnostunut haavastaan, enemmänkin sitä yrittää Silva kurkkia. Saatiin Taikan kotoa lainaksi sellainen hieno puku jolla mahan nuoleskelu saadaan estettyä kun koirat jäävät kahdestaan. Ada jo koeajoi puvun viime yönä jottei puvun pukeminen tulisi työpäivän alussa kynnyskysymykseksi ja hyvin meni: uni tuli silmiin ihan normaalilla tavoin.

Tänä aamuna Ada oli ulkona varsin vilkkaalla päällä. Vastaan tuli kultainen noutaja Elli tuosta naapurustosta ja Ellin kanssa olisi voinut vaikka painimatsit ottaa. Onneksi Ada oli hihnassa jotta pahimman riehumisen sai estetyksi, kyllä se silti ehti pomppimaan vaikka kuinka korkealle joten toivottavasti lekurin tekemät tikkaukset on tehty tarpeeksi vahvalla langalla ;)