Tuomari Harri H. oli suunnitellut todella haastavat radat, monesti ei kolmosissakaan pääse suorittamaan tuollaista vääntöä kuin nyt ykkösissä. Tulostaso kyllä sitten näyttikin sen ettei helppoja ratoja ollut tarjolla koko päivälle. Kakkosten joku kisa meni kuulemma niin ettei tullut yhtään tulosta, huh sentään.

Aamulla starttaamaan pääsi Taika, mentiin kaksin kappalein agilityratoja. Ekalla radalla tippui yksi rima ja sen jälkeen sössittiin pujottelun aloitusta pariinkin kertaan joten tulos 15 vp ja sijoitus kymmenes (voisi myöskin toki sanoa että viimeinen tuloksen saaneista mutta eipä nyt puututa siihen...). Toisella radalla oli erittäin haasteellinen alku: koiran viritys täyteen vauhtiin kahden kaukana toisistaan olevan hypyn suoralla ja sitten lähetys pujotteluun. Jollain ihme-karjaisulla ja jarrutuksella sain Taikan aloittamaan pujottelun oikein ja suorittamaan muutenkin radan ihan kivasti. Sitten piti tehdä "pakolliset" virhepisteet eli leikata jyrkästi A:n takana jolloin notkea koira kääntyi esteeltä takaisin ja loikkasi alas. Että Emäntää harmitti!!! Toivottavasti huomenna koira toimisi yhtä hyvin kun se pääsee vielä yhdelle radalle kurvailemaan.

Illan tullen radalle asteli veikeä veteraanimme Ada - uutta intoa ja iloisuutta puhkuen. Mikäli mahdollista niin hypyt olivat entistäkin korkeampia, oliskohan kohdunpoisto noin paljon keventänyt hyppyytettävää massaa?! Ekalla radalla Adalla oli erittäin hyvä vauhti ja radan suorittaminen tuntui Emännän mielestä helpolle. Yhdessä kohdassa Emäntä ei hoksinut käskyttää tarpeeksi tiukkaan ja niin Ada bongasi väärän hypyn. Aivan turha hylkäys siis :(  Toisella radalla päätettiin mennä hiukkasen tarkemmin ja sitten tuntuikin että vauhtia oli liian vähän. Tuloksena oli kuitenkin 0 virhepistettä ja saman tuloksen tehneitä ei ollut yhteensä kuin kaksi koirakkoa (johan se kerrottiin että radoissa oli haastetta). Kävipä vielä niin ihmeellisesti että Ada voitti tuon toisen koiran sekunnin kymmenyksellä joten ikäneidon tilille tuli jälleen nollavoitto. Aika kivasti superveteraanilta :) Huomenna on Adan lepopäivä eli raukkaparka ei pääse kisaamaan vaikka varmasti haluaisikin. Mikäli Emännän laskutaitoihin on luottamista niin Adalla pitäisi nyt olla SM-kisoihin vaadittavat nollatulokset hankittuna - pitänee ehkä laskea vielä uudelleen.