Emäntä osallistui sunnuntaina Taikan kanssa seuramme lisätreeneihin joissa purettiin Juha O:n koulutuksen sisältöä. Kouluttajana oli Piiu joten juttua riitti ;)

Viestinä oli: "treenatkaa aina täysillä" ja "treenatkaa myös ylipitkiä 30 esteen ratoja". Kai siinä jotain muutakin saattoi olla mutta ne Emäntä on jo onnellisesti unohtanut...

Mentiin treeneissä radanpätkää ja hiottiin sen eri kohtia. Emäntä takoi menemään suunnittelemansa ohjauskuvion vaikka muiden suorituksia seurattuaan tiesi jo valmiiksi ettei suunnitelma tule täysin toimimaan. Taikan nopeus, pelottomuus "lähikontaktiin" (lue: tiukka nouto-ote ranteesta tai polvilumpioiden ystävällinen lähetys ulkoavaruuteen) sekä Emännän kömpelöt koivet eivät todistetusti ole aina paras yhdistelmä mutta ilman haavereita selvittiin teenistä. Lopulta kuviokin pyöri ihan niin kuin toivottavaa oli, voi kun sais kisoissakin ottaa yhtä monta uusintakertaa ;) Todistetuksi tuli että Taika ottaa palkan saadessaan suorittaa esteitä toisensa perään. Toki sille namitkin vallan mainiosti kelpaavat mutta ne eivät ole itse tarkoitus treenissä kuten esim. Adalla tuntuu olevan.

Treenin lopussa kokeiltiin lähettää koiraa pidemmältä matkalta lähes pimeään putkeen ja yllättävän hyvin koira sinne irtosi vaikka hiukan epäröivältä näyttikin. Noita pitäisi päästä treenaamaan paljon enemmän.