Vappuviikolla treenit jäivät väliin Pikkuemännän päiväkodin pihatapahtuman sekä varsinaisen vapun juhlinnan vuoksi. Viikonloppuna kuitenkin edessä oli kisat joiden tuomarina hääri Eija B. Kisapäivän pituutta lyhentääkseen Emäntä ilmoitti eri tasoluokan koirat kisaamaan eri päiville.

Lauantaina kisaamaan pääsivät Ada ja Silva. Tuomari oli tehnyt varsin kinkkiset radat suoritettaviksi. A-radalla Ada tipahti puomin nousevalla osalla (tuli kai esteelle liian vinosta) mutta ei ollut tilanteesta moksiskaan ja niin matka jatkui. Virheitä kuitenkin tuo 5 vp. sekä yliaikaa toilailun vuoksi. Silvakin sai radalta tuloksen 25 vp. eli lahjakkaasti roiskutteli niin puomin ylös- kuin alasmenokontaktit ja muutakin ehti tapahtumaan.... Toinen rata oli hyppyrata ja sieltä Ada nappasi nollatuloksen ja Silva selvisi parin riman tiputuksella eli 10 vp. Silvan kanssa olisi kiva mennä hyppyrata aina vaan kun siellä ei tartte jännittää niiden kontaktien suhteen.

Sunnuntain kahdelle agilityradalle pääsi Taika. Suoritukset olivat jälleen erittäin vauhdikkaita ja innokkaita mutta tuloslistoissa lukee molempien starttien kohdalla HYL. Ekalla radalla Taika loikkasi A:lta ja ison kaarroksen jälkeen ajautui aloittamaan pujottelun väärin. Tämän jälkeen matka jatkui vinosti renkaalle jonka koira suoritti väärin mutta laiska Emäntä ei jaksanut palata korjaamaan tilannetta joten luonnollisesti meidät hylättiin. Toiselle radalle lähtiessä koira oli aivan kierroksilla ja niinpä se karkasi lähdöstä ja ajautui toisen hypyn ohitse. Korjaamistilanteessa sitten jo ehti hyppäämään hypyn väärään suuntaan. Muuten rata meni mukavan vauhdikkaasti ja virheettömästi (vaikka A oli siinä hilkulla jälleen).