Adan näyttelytouhu meinaa ihan karata käsistä kun tänäänkin oltiin näytelmissä. Tuomarina oli Lena D.
Arvostelu kuului: "10-vuotias feminiininen narttu. Oikeat mittasuhteet. Oikeat linjat päässä. Toivoisin tummemmat silmät. Oikea purenta. Oikein asettunut lapa, mutta suora olkavarsi. Hyvä runko. Hyvät takakulmaukset. Selkälihakset saisivat olla kiinteämmät. Hyvä luusto. Turhan ylösvievä vatsalinja. Liikkuu tasapainoisesti. Hyvässä lihaskunnossa. Miellyttävä luonne."

Tuosta vatsalinjasta voinee tuumata että eläinlääkäriasemalle jääneet vatsahapsut eivät paranna vaikutelmaa nousevasta vatsalinjasta... Tuomari tuumasi turkista että alkaa olla pehmenemään päin eikä tämä olisi ihmekään kohdunpoiston jälkeen, toivottavasti ei ihan kokonaan muutu.

Kemin näyttelypäivä oli pitkäveteinen. Kirjeessä ilmoitettiin arvostelun alkavan klo 12.00 ja toimikunta korjasi sähköpostein sekä tekstiviestein tiedon että arvostelu alkaa klo 10.30. Emäntä matkasi paikan päälle yhdessä Pikkuemännän kanssa ja yritti viihdyttää tätä rattaissa tarpeeksi pitkään. Lopulta kehä alkoi aika lailla siihen aikaan kuin alunperin pitikin joten aikaisin paikalla olo oli täysin turhaa. Jo eilen oireillut selkäkipu paheni koko ajan ja tässä kunnossa ei kyllä agin SM-kisoihin osallistuta. Ei muuta kuin kolmiolääkettä kitaan ja odottamaan että viikon päästä olisi paremmassa kunnossa.