Taika pääsi pitkästä aikaa kisaamisen makuun kun KAS:n agilitykisoissa oli tarjolla kaksin kappalein agilityratoja. Tuomarina oli Ritva H. ja radat olivat Emännän mielestä helppoja - radoista nollatuloksella selviytymisen ei olisi pitänyt olla kummoinen juttu.

Ekalla radalla Taika oli rauhallisen oloinen eikä mitenkään levottoman oloinen. Kontaktiesteinä oli puomi ja A joista molempien suoritus meni hyvin. Ongelmat tulivat kuitenkin pujottelussa (ulos toiseksi viimeisestä välistä) ja renkaalla (alitus). Noiden virheiden korjaamiseen meni niin paljon aikaa että tuloksemme oli lopulta 18,88 vp.

Toisella radalla olimme starttijärjestyksessä alkupäässä ja tämän vuoksi Taika piti hakea autosta kisamaneesin viereen odottamaan rataan tutustumisen ajaksi. Aitaan sidottuna koira ehtikin kerätä itselleen aivan eri kierrokset kuin edelliselle radalle mutta oli kuitenkin yllättävän hyvin hallinnassa. Alku meni varsin mallikkaasti mutta keinulta Taika päättikin hypätä sivulle pois, oli jotenkin hämillään olevan oloinen (pelkäsi kai keinun "tutisevan" kuten OKK:lla). Tuon jälkeen se ohitti parin esteen päästä tulleen pujottelun ja piti korjata uudelleen suorittamaan sitä. Rengas meni nyt mallikkaasti ja A:n kontaktit "vähän sinne päin" mutta ilman virheitä. Emännällä loppui ohjausmotivaatio ja radan kaksi viimeistä hyppyä menivät höpsis kun ohjaus oli mitä sattuu - niinpä Taika pudotti itselleen epätyypillisesti viimeiset rimat.

Viikonlopun tulossaldoon ei voi olla oikein tyytyväinen mutta kontaktien osalta täytynee iloita. Puomin ja A:n kontaktit pitivät niin ettei niistä virhepisteitä tullut mutta olisihan siellä A:lla toki pidempään voinut viipyä... Nyt otetaan edelleen nuo pahaiset eriväriseksi maalatut lautapinnat erikoisoppiin ja toivotaan uuden suoritusmallin tarttuvan Taikurin mieleen.