Eilen taisi Emännällä olla tosi hätä Adan puolesta kun ei muistanut kaikkia lääkärikuulumisia kertoakaan. Palataan niihin siis nyt.

Sydän pamppaillen Emäntä vei Adan vaa'alle lääkärissä. Joulun aikaan punnittuna Ada oli saavuttanut todellisen "näyttelymassan" ja painoi silloin 29-30 kg kotona punnittuna - aivan liikaa noin pienelle koiralle. Nyt lekurin vaaka näytti lukemaa 25,7 kg ja se on jo paljon parempi. Tuosta kun vielä pari kiloa nappaisi pois niin hyvä tulisi.

Surullisempi uutinen oli se, että leuan alla kaulassa oleva imusolmuke oli kasvanut. Lääkäri kehoitti seuraamaan sitä. Tunnetusti tuollaiset pahkat tuntuvat kuin kasvavan tunnustellessa, niinpä pitäisi malttaa kokeilla vain harvakseltaan. Rodun terveysongelmat tuntien juttu ei jättänyt kovin iloista mieltä mutta mennäänpä siis päivä kerrallaan eteenpäin.

Adan vointi on tänään ollut parempi kuin eilen - johtunee runsaasta kipulääkityksestä. Kuivamuonan sekaan on lisätty paljon vettä että saataisiin runsasta huuhtelua aikaiseksi. Nyt se malttaa myöskin lepäillä eikä vaella levottomana edestakaisin talossa.