Silvalla on nyt ollut 5 kg säkki peura-peruna-kuivaruokaa kokeilussa. Oli aikeena hakea sitä eilen vielä toinen samanmoinen satsi syötettäväksi mutta sitäpä ei tuossa lähihalppiskaupassa enää ollutkaan. Netistä kyllä löytyis. Tarkempi korviin kurkkiminen osoitti sen että ajatukset kuivamuonasta lienee syytä lopettaa jälleen kunhan viimeisetkin rippeet tuosta on syöty: korvat ovat niin ärtyneen näköiset. Vasta viime viikolla Emäntä lahjoitti noin 20 kg koiranruokaa pois kun ei niille ruoille enää syöjää tästä taloudesta löytynyt. Tai löytyisi kyllä jos vaan kuppiin kaataisi :)

Adan vointi on tällä hetkellä hyvä. Vaikka kipulääkettä ei enää menekään niin muori tuntuu olevan oireeton/kivuton, ei ainakaan näytä niitä. Liuotusruokavalio on menossa ja sitä aiotaan edelleenkin jatkaa.

Viime sunnuntain treenit jäivät Silvalta väliin kun olimme "matkoilla" Adan synttäreiden aikaan. Tällä viikolla ei puolestaan Taika pääse treeneihin kun vuorolla ei ole vetäjää. Emäntä ajattelikin hiukkasen siistiä kotia pääsiäisvieraiden varalta. Omikseen olisi toki voinut hallille mennä mutta jos sinne menee useampi niin kaaos on valmis.

Puolentoista viikon päästä on Etelä-Suomessa flattien erikoisnäyttely. Emäntä aikoo matkata yhdessä Adan kanssa paikan päälle katselemaan, muu väki matkannee toisaalle. Palatessa on tarkoituksena tuoda pystykorvainen pentu mukana pohjoiseen, saapa nähdä kuinka kuljetus onnistuu. Pitää kysyä vielä joltain tutulta miniboksia lainaan. Ajo- ja koiranviihdytysapua ei Emännälle ole tiedossa joten täytynee pitää taukoja tarpeeksi usein.