Pikkuemännästä on tullut Nalan kotiutumisen myötä entistä innokkaampi koiranhoitaja, onhan hänellä nyt "vuskea koijanpentu Nawa". Pitkän viikonloppuloman jälkeen näytti sille että ihastusta riittää jälleen niin paljon että Emännällä palaa pinna: pikkukoiran pannassa ja turkissa pitäisi saada roikkua koko ajan, asiasta on pitänyt ärähtää isoon ääneen jo useamman kerran.

Tänään vihdoin löytyi ihkaoma tehtävä Pikkuemännällekin kun alettiin leikata Nalan kynsiä. Kynsien leikkuu on mennyt tähän saakka tappelun, raapimisen (kohteena Emäntä) ja kiljumisen (Nala siis) merkeissä. Otettiin kuppiin Nalan ruokanappuloita ja Pikkuemäntä sai syöttää niitä yksitellen pikkukoiralle kun Emäntä täysin Nalan huomaamatta rapsautteli kynnet lyhyempään kuosiin. Uskomattoman helposti käytti tämä koko homma!

Pikkuemäntä yrittää myös siirtää päiväkodissa oppimiaan sääntöjä koiramaailmaan. Kun koirat kamppailevat leluista, menee Pikkuemäntä kysymään "kenen suussa se oli, anna se takaisin" tai "tuliko teille jiitaa?" Yritä siinä sitten aikuisena pitää pokkaa...