Ada osallistui sunnuntaina Oulun KV-näyttelyyn jossa tuomarina oli Carlos Saevich Argentiinasta. Veteraaninarttuja oli ilmoittautunut neljä kappaletta joista kaikki muut Adaa lukuunottamatta ovat menestyneet erittäin hyvin näyttelykehissä. Siinä joukossa kummempaa sijoitusta ei siis odoteltu, neljäs sija ja ERIn saaminen tuntuivat hienolta asialta.

"Very good type & size. Very good head, topline & tail. Good coat. I would prefer more bone. Moving close behind. Exc. temperament."

Arvostelun perusteella voisi päätellä että Emäntä leikkelin turkin liian hyväksi edellisiltana sillä jalkoihin olisi voinut jättää enemmän karvaa niin ei olisi "luusto" kadonnut ;) Noh, seuraavalla kerralla sitten.

Näyttelyn lopuksi kierreltiin Pikkuemännän kanssa ostoskojuja ja etsittiin Nalalle leveämpää pantaa. Pikkuemäntä osasi kysyä kovin asiantuntevasti että "ovisiko tuo mavvi austvavian kempievve sopiva?". Emäntää kyseinen kommentti huvitti mutta Pikkuemäntä oli kovin tosissaan ;) Edellispäivänä Nala oli jo saanut oman rekisteritodistuskansionsa, flateilla kun on yhteinen johon ei lisärekkareita enää mahdu.