Ada, Silva ja Nala viettivät viikon maalla Mummon ja Papan hoivissa kun Emäntä, Pikkuemäntä sekä Isäntä lomailivat eteläisessä Suomessa sekä Ruotsinmaalla. Viikko oli vierähtänyt mukavasti ja koirat olivat nauttineet maalaiselämästä. Nalaa ei ollut uskallettu päästää irti muutoin kuin pelloilla ja syrjäisillä metsäteillä, sen verran liukkaasti koivet ottavat vauhtia päälleen ;) Ada ja Silva olivat saaneet omaan tuttuun tapaansa oleskella irrallaan, nehän eivät pihasta lähde ruokakuppeja kauemmas.

Kaupunkiin paluun jälkeen Nala punnittiin ja vaaka näyttää nyt 4,5 kuukauden iässä 10,1 kg. Emäntä piirteli Hill's-sivuston kasvukäyrää ja näyttää sille että koiran paino nousee tasaisesti juuri keskiarvon mukaan kun katsotaan keskikokoisten rotujen käyrää (siinä aikuispaino siis 10-25 kg). Kasvussa ei näy pompahduksia ylös- eikä alaspäin.

Koko koirapoppoo pääsi tänä aamuna suihkuun. Syynä oli Adan lähestyvä näyttely jota ennen koira pitäisi myös trimmailla. Muorin pöyheä karva näyttää nyt entistä pöyheämmältä kun rasva ei paina sitä laisinkaan kasaan :) Nala oli uinut maalla ruosteojassa väriään syventääkseen joten sekin kaipasi pesua. Alta löytyikin aavistuksen auringon haalistama karva. Silva päätettiin uhrata suihkuun aivan muiden koirien seuraksi ja tarvitsisi sekin toki trimmausta: korvakarvat ovat venyneet mahdottomiin muotoihin ja hautovat jatkuvasti korvia huonoon kuntoon. Nytkin korvissa on haisevaa töhnää, voi kun tästä vaivasta päästäisiin eroon.