OKK järjesti totuttuun tapaan heinäkuun iltakisat agilityssa. Mukaan oli ilmoitettu Taika joka kisasi nyt ekaa kertaa kakkosluokassa. Tuomari Minna J oli tehnyt haastavat ja jotenkin totutusta poikkeavat radat jotka kuitenkin olivat täysin suoritettavissa tarkalla ohjauksella. Emäntä ei ollut treenannut Taikan kanssa edellisten kisojen jälkeen eli noin kuukauteen, niinpä käytiin ensin hallilla muistuttelemassa mieleen kontaktipintoja.

Tuomarin pilli ei tällä kertaa päässyt häiritsemään Taikaa sillä Emäntä onnistui pitämään koiran kontaktissa vihellyksen aikana. Makupalojakaan ei uskaltanut ennen rataa syöttää sillä viimeksi kisoissa kokeillut kuivanappulat vahvistivat ajatusta siitä että liian hyvillä nameilla koira vaan kiihtyy entisestään. Startissa se oli aivan hallittavissa olevan näköinen ja sai Emännän hermoilua hiukan vähemmäksi. Radalta virheitä tuli pujottelun aloituksesta, Emännän ohjaus sai koirulin syöksähtämään kovassa vauhdissa väärältä puolelta sisään. Toiset virheet tulivat renkaalta jossa turvarengas hajosi, varsinaista osumista Emäntä ei itse nähnyt. Parasta antia radassa kuitenkin olivat kontaktit jotka onnistuivat riittävän hyvin sekä koiran yleinen hallittavuus - se kulki ihan sinne mihin pitikin. Tuloslistassa luki 10 vp. ja sijoitus oli 8:s, tosin viimeinen tuloksen saanut ;) Tästä on hyvä jatkaa elokuussa Taikan juoksutauon jälkeen.

Nalakin pääsi kisoihin turistiksi mukaan eikä vähiten sen vuoksi että kuluttaisi energioitansa ;) Se olisi ollut menossa ihan jokaisen koiran ja ihmisen luokse pelkäämättä yhtään mitään. Taikan se tapasi nyt ekaa kertaa ja leikit niillä alkoi onnistua kivasti. Molemmat härppivät suullaan naamat kamalassa irvistyksessä ja painiminen oli kivaa. Monen tunnin kisoissa olon jälkeen pikkukoira olikin ihan väsyksissä ja antoi Emännän nukkua klo 24-07 joten nyt on oikea luksusyö takana! Pitäisi kai pystyä raahaamaan sitä pois kotoa joka ilta kuuden tunnin ajaksi niin tällaiset yöunet voisi toteutua useamminkin.