Mentiin tänään Nalan kanssa tapaamaan muita pentukoiria Limingan koirakentälle, edelliskerrasta olikin aikaa tosi paljon. Tuntui kuin muut olisivat ryhmäytyneet/laumautuneet kovasti keskenään sillä pitkään poissaolleen "kormuutus" alko välittömästi. Nala kyllä puolustautui sinnikkäästi: juoksi nopsajalkaisena karkuun ja napsutteli hampaillaan. Osa porukasta leikki oikeinkin kivasti joten rennompiakin hetkiä oli.

Porukka on treenannut kesän aikana agilityn alkeita ja Emäntääkin innostettiin kokeilemaan Nalalle irtoamistreeniä. Niinhän siinä kävi että avustaja odotteli suoran päässä makupala-alustan kanssa ja muutaman toiston jälkeen Nala meni sujuvasti putki-hyppy-hyppy-hyppy -suoran. Ja kiire oli kova makupalojen luokse! Toki noissa hypyissä ei ollut rimaa paikoillaan vaan koiran piti edetä pelkästään siivekkeiden välistä.

Keskusteltiin porukalla agilityn aloittamisesta ja selkisi että samalle kurssille Nalan ja Emännän kanssa on tulossa vain tuttuja koiria kun tunnuttiin kaikki tulivat jo tuntevan.Kiva niin, eipähän mene jännittämisen puolelle muun kuin omien treenien osalta ;)