Adan ollessa mökillä "vuorohoidossa" nautiskelemassa ovat Silva ja Nala saaneet aktivoitua keskenään kaupungin melskeessä. Tänään kuitenkin Silva sai jäädä kotiin sillä Emäntä ja Nala suuntasivat epäviralliseen kaikkien rotujen pentunäyttelyyn Siikajoelle. Näyttelypaikkana toimi Ruukin hevosurheilukeskuksen maneesi ja tämän reissun jälkeen ei ole epäilystäkään siitä etteikö kelpielle maistuisi hevonp****.

Kelpieitä oli ilmoitettu näyttelyyn kaksi kappaletta, toinen oli isommissa pennuissa esiintynyt uros. Nalahan meni vielä 5-7 kk ikäisten pentujen luokkaan. Tuomarina oli Marjo Nygård joka arvioi Nalaa seuraavin sanoin:

"Tasapainoinen pikkunarttu, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja korvat, oikea purenta. Hieman pyöreät silmät jotka voisi olla hivenen tummemmat. Hyvä kaula, raajaluusto ja kulmaukset. Erittäin vetävät liikkeet ja ikäisekseen hyvin tasapainoiset."

Tuloksena tänään PEN1, KP ja samalla ROP-pentu. Ryhmässä sijoitusta ei tullut: Nala kyllä poimiutui kuuden parhaan joukkoon mutta neljän sijoitetun joukkoon se ei ylettynyt. Emäntä oli turhankin varovainen Nalan esittämisen suhteen ja yritti väsyttää koiraa ennen ryhmäkehää - niinpä se ei enää esiintynyt yhtä reippaasti kuin aamun kehässä.

Näyttelypäivä oli muutenkin varsin pitkä. Kehä alkoi klo 9.30 ja Emäntä oli kuvitellut että kotona oltaisiin jo klo 11.00. Ykkösryhmän urakka loppui vasta klo 17 jälkeen joten aikataulu hiukkasen venyi tuosta alkusuunnitelmasta. Nyt näyttäisi pikkukoiralle uni maittavan ;)