Alkuviikko meni kaikenlaisen treenaamisen osalta ihan höpsis kun Emäntä rikkoi selkänsä töissä. Mitään kummempaa kuin peruskumartumisia ja konttaamisia ei tullut tehtyä mutta yhtäkkiä vain maa veti enemmän puoleensa kuin mihin selkä ja jalat pystyivät. Siksipä siis Taikan maanantaitreenit jäivät väliin ja Nalan agilitytkin olivat vaakalaudalla. Vahvoilla tropeilla rikastettuna Emäntä kuitenkin meni mukaan agikurssille ja jätti kumartelut opettajan tehtäväksi, roikkui vain itse narun perässä. Uusia esteitä ei vielä otettu valikoimiin, mutta tehtiin kyllä sylikäännöstäkin osana viiden esteen rataa. Ja pikkukoirahan eteni...lujaa..... Ryhmän muita koiria kannustettiin etenemään putkelta suoraan eteenpäin etteivät kääntyisi ohjaajien jalkoihin, Nalaa puolestaan piti yrittää kääntää heti putkelta takaisinpäin ennen kuin se etenee täysillä hallin toiseen päähän ;)

Ada pistäytyi jälleen kaupungissa muutaman tunnin ajan kun Mummo ja Pappa tulivat käymään. Tällä kertaa ikäneidolle tarjottiin jopa evästä kaupunkimatkan kunniaksi mutta silti se keräsi karvansa ja poistui jälleen mökille. Pikkuemäntä oikein huuteli sille auton käynnistyessä "Ada, mene jo, sun pitää lähteä nyt".

Pikkuemännän terävät kommentit ovat jatkuneet koiramaailmankin osalta:
PE: Miksi meillä ei ole mattoja?
E: Siksi kun Nala pissasi aluksi niihin mattoihin. Laitetaan matot pian takaisin.
* mietintätauko*
PE: Pitääkö Nala sitten palauttaa takaisin niille tädeille?
*hämmennystä*
E: Ei tarvitse koska Nala ei vaan enää pissaa sisälle ja matot voidaan laittaa takaisin. Saahan Nala jäädä meille?
PE: Saa toki.

Viikonloppuna on KAS:n agilitykisat ja sinne mukaan on ilmoitettu Silva. Ainakin lauantain osalta kisat jäävät väliin mutta arvotaan vielä sitä sunnuntain osallistumista.