Nyt SE jo jonkin aikaa odotettu treeniväline eli pujottelukepit ovat saapuneet. Paikkansa este löysi takapihalta joten tuli kiire haravoida alue vähemmäksi lehdistä ;)

Tällä hetkellä on meneillään opetustyylin kartoitus ja Emäntä kyselee tuttaviltaan mikä tekniikka tähän parhaiten soveltuis. Olisi luullut että kujalla opettaminen olisi vain yksi opetustavoista mutta himskatti vie: tämän menetelmän sisäänkin mahtuu vielä erilaisia tapoja. Särvitään siis kaikkea?! Aiemmin Emäntä on käyttänyt aivan perinteistä "huido kädellä ja peruuta"-tekniikkaa mutta oman toispuoleisuuden vuoksi keppien "väärän" puolen opettaminen on jäänyt tosi heikoille kantimille. Siksipä siis käyttöön tämä itselle uusi menetelmä...

Nala pääsi taas tänään pentutreffeille juoksentelemaan muiden karvakorvien (belpag x 2, snauts x 2, belpat, auspai ja rhokoi) kanssa. Reilun tunnin juoksemisen jälkeen se olikin rauhoittunut edes pikkuisen joten sitten treffattiin Hennaa ja Hennan kameraa. Kunhan kuvia saadaan meille asti niin laitetaan niitä myös näkösälle. Ainakin alustavien kameran näyttöön kurkkimisien perusteella luvassa olisi hyviä otoksia.