Menneenä viikonloppuna järjestettiin perinteiset kansainväliset Kajaanin tamminäyttelyt ja sinne toki mentiin kun Emännän anoppila käydään aina samalla reissulla katsastamassa ;) Adaa ei enää kehään Emännän toiveista huolimatta saatu mutta Nala osallistui sunnuntaina kelpiekehään. Mukaan oli ilmoitettu vain kolme kelpienarttua joista kaksi saapui paikalle. Nala esiintyi siis ikänsä puolesta juniorikehässä ja toinen "joka-paikan-voittaja-koira" valioluokassa. Koirien ulkonäköero oli huomattava ja sitä myöten sijoituksetkin etukäteen tiedossa mutta erityisesti Emäntää ilahdutti tuomarin innostuneet kommentit "oikein lupaava, erittäin kaunis ja tasapainoinen vaikka onkin näin nuori vielä". Näin siis arvosteli Jaana Hartus:

"Erinomaista tyyppiä oleva nuori narttu joka toki vielä kesken kehityksen. Lupaava pää. Hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula. Lupaava runko. Erittäin hyvät kulmaukset. Tyypillinen tapa liikkua. Karvapeite vasta tulossa." JUN-ERI 1, PN2, SERT

Arvosteluun merkittiin lisäksi RC ROP-juniori koska näyttelyssä oli Royal Caninin juniorikisa rotunsa parhaille juniorikoirille. Tuohonkin mentiin vielä mukaan mutta täytyy sanoa ettei Pystykorva varmaan näyttänyt yhtään millekään 40-50 muun junnukoiran joukossa - niinpä ei siitä kisasta sitten jatkoon. Suuressa kehässä juoksemista silti päästiin harjoittelemaan joten tärkeä kokemus tuokin ;) Nyt varmaankin pidetään taukoa näyttelyistä ja ajatuksissa on osallistua seuraavana Oulun isoihin näyttelyihin heinäkuussa.

Lauantaina Emäntä kävi katselemassa flattikehää, siellä oli mukana 60 rotunsa edustajaa. Parasta antia oli tietenkin tuttujen tapaaminen kehän laidalla. Tulipa myöskin tarjous "lupaavasta narttupennusta" johon Emäntä vastasi kohteliaan EIn - pentukoirat riittäkööt hetkeksi tässä talossa. Lauantai-iltana näyttelypaikalla järjestettiin agilitykisat joita myöskin piti päästä katsomaan ja iloitsemaan seurakavereiden menestyksestä. Silva ei päässyt tällä kertaa näyttelypaikalle laisinkaan vaan se sai lepäillä mummolassa.