Viime aikojen pakkaslukemat on estäneet mm. Nalan ohjatut TOKO-treenit perjantai-iltaisin. Tämän viikon iltalukemia odotellaan jännityksellä josko päästäis vaikka halliin treenaamaan.

Tänään agilitytreenejä ei ole laisinkaan vaan seuraavat vasta ensi tiistaina. Pitäiskin nyt kokeilla lähinnä ulkona noita takakiertoja ja poispäinkääntöjä omalla hyppysiivekkeellä. Pitää raahata se tuohon tien puolelle kun pihassa on turhan paljon lunta - käytettävissä on vain reilun lumikolan levyiset kulkureitit jollei autotallin edustaa lasketa.

Emäntä on viettänyt nyt kaksi etäopiskelupäivää kotosalla ja mm. eilisen osalta se tarkoitti koneen äärellä istumista klo 8.30 - 17. Tuntuu että juuret kasvaa ahterista työtuoliin kiinni. Tänään ei yhtä pitkää päivää ole tiedossa, onneksi. Näkyy nuo koirat lepäävän kovin rauhallisena koko päivän, Nalakin hakeutuu yksiöönsä lepäämään vaikka koko talo olisi käytettävissä. Silva makoileen mieluiten pienellä kerällä Emännän lähellä.

Eilisen etäopiskelupäivän keskeytti koirien pikapissatus omalla pihalla. Ulkoilu oli pidempää lenkkiä hupaisampi kun seurasi Nalan reaktioita. Vastapäisen naapurin isäntä oli pudottelemassa autotallinsa katolta lumia ja tämäkös Pikkukoiran pillastutti. Jestas sitä haukun voimakkuutta ja katu-uskottavuutta, ihan toista kuin leikin aikana ilmenneet kimahtelut ja kiljahtelut! Emäntä ei voinut kuin naureskella tapahtuneelle. Pikaisen pissareissun jälkeen Nalan piti palata etupihalle vielä uudelleen haukkumaan naapuriparkaa ;)