Tiistaina päästiin parin viikon tauon jälkeen Nalan kanssa agiliitotunnille Activelle. Otettiin omatoimisesti keppejä ja kontakteja. Tällä kertaa harkattiin keinun kolautusta niin että pääty oli lähes alhaalla ja koira hyppäsi sivusta keinulle. Pari kertaa meni ok ja sitten kai tuli hiukan liian hätäinen nosto ylemmäs (kun ne alemmat muka onnistui hyvin...) jonka jälkeen koira alkoikin loikkia hätäisen oloisesti. Eipä aikaakaan niin se ei halunnut mennä keinulle enää laisinkaan. Mari onneksi sai tehtyä Nalalle parempiakin suorituksia ja tuota pitää päästä kokeilemaan heti ensi kerralla uudelleen ja testata jäikö siitä jotain kammoa koiralle. Pakkohan sitä on jotain saada pilata ;)

Hyppytekniikoista tarkistettiin nyt koirakoilta takakiertojen tilanne. Nalalle ne olivat helppoja kunhan Emäntä osaa näyttää oikeaan paikkaan. Lähelle estettä ei tarvitse mennä vaan koira kyllä itsekin hakee takakierron kauniisti.

Hupin omistajan Tarun vinkistä Emäntäkin yritti piirtää harjoittelemaamme radanpätkää, katsotaan onnistuuko se liittää tähän vai pitääkö röyhkeästi lainailla Tarun blogista hänen taiteilemansa kuva. Auts, tuli aika pieni mutta tihrustellaan.

Radalla oli ajatuksena ottaa koira vastaan kakkosen takana ja kääntää se valssilla putkelle. Jos en ollut valssissa myöhässä niin sitten Nala meinasi ennakoida putkelle menoa. Vaati siis tarkkuutta ja todellisesti oikeaa ajoitusta että tuo alku onnistui. Vitosputken aikana piti tehdä persjättö ja sehän on Emännälle peruskauraa - ainoa entuudestaan sujuva käännös :) Kuutoshypylle jarrutettiin voimakkaasti ja koira kääntyi siitä tosi tiukasti. Kivaa!