Tiistai-illan agitreenit Nalan kanssa uhkasivat jäädä väliin Emännän nitkautettua selkänsä Pikkuemännän päiväkodin eteisessä. Selkä jumitti koko työpäivän ja niinpä siihen piti laittaa sähköt sykkimään tuntikausiksi. Illan treeniin Emäntä ajeli hyvin lääkittynä ja sai vietyä treenin Marin suunnitelman mukaisesti läpi. Mentiin alla oleva rata molempiin suuntiin eli 1-5 sekä 5-1. Nala pudotti ekalla radalla kaksi rimaa ja pyrki sen jälkeen ohittelemaan noita samaisia hyppyjä. Uudella yrityksellä noiden "pahishyppyjen" suorittaminenkin onnistui.

Illan  toisena juttuna oli poispäinkääntöjen tekeminen esteelle 5 mentäessä. Eka harjoitus oli: numeroimaton este - este 5 - este 1 ja sen jälkeen este 1 - este 5 - numeroimaton este. Kamalan pitkään pitäisi jaksaa pitää koira hyppysissään ennen kuin sen päästää irtoamaan esteelle, tässä siis riittää Emännällä opittavaa.

Omatoimitreeneinä otettiin keppejä, puomin alastuloa, keinun alastuloa, korkeampaa rengasta ja korkeaa pöytää. Keinun osalta tehtiin ensin pelkästään maassa ollutta keinua ja sitten nostettiin päätä ihan hiukkasen vain. Koira sai kuitenkin kokemuksen hienoisesta kolahduksesta ja tuntumaa liikkuvasta alustasta. Tällä kertaa ei tarvinnut panikoida eli edelliskerrasta ei onneksi jäänyt kammoa.