Nalan terveystarkastukset olivat vuorossa tänään. Eläinlääkäriin meno ja ekat 10 min myös odotushuoneessa olivat jotain järkkyä: koira hötkysi joka suuntaan eikä asettunut aloillensa. Emäntä päättikin tässä vaiheessa että lääkäri voisi jättää antamatta rauhoituksen jälkeisen herättelypiikin...olisipa ainakin rauhallinen ilta tiedossa. Onneksi eläinlääkäriin tuli yhtä aikaa Emännän treenikamu Leena joka laittoi Nalalle silmätipat silmäpeilausta varten, Emännän tehtäväksi jäi vain koiran aloillaan pitäminen.

Eläinlääkäri totesi Nalan silmät puhtaiksi. Lonkat ja kyynärpäät näyttivät röntgenkuvissa todella hienoilta joten toivotaan niiden tulevan hyvin lausunnoin takaisin Kennelliitosta. Lopuksi Nala sai vielä rokotteet joten nyt on 120 vrk aikalaskuri käynnissä rabiesvasta-ainetestiä varten. Rauhoituksen jälkeinen herättelypiikki sai Nalan virkoamaan hetkessä niin että se alkoi pyrkiä kohti ulko-ovea ja autoa. Koira näyttää olevan edelleen vielä illallakin kovin väsynyt eli uni maittaa hyvin.

Tulihan se uni lopulta...

Hassu juttu oli kyllä tuon rauhoituksen kanssa. Emännän koirat ovat taistelleet rauhoitetta vastaan aika reippaasti ja kumminkin lopulta itse asettuneet lepäämään kun ovat tunteneet itsensä väsyneeksi. Mitä teki tämä termiitti? Se taisteli viimeiseen asti ja huojui eläinlääkärin pöydällä edestakaisin kuin heinät syksytuulessa. Uskomaton sinnikko. Niin vain eläinlääkärin tropit kuitenkin voittivat sinnikonkin sietokyvyn ja lopulta se laskeutui makaamaan kirsu väännyksissä ;)