Niin, otsikkokin sen taas kertoo... kalliimmaksi treenit tuli kun Pikkukoira päätti jälleen kusaista halliin. Pentele tuon älykön kanssa - ei ollut apua etukäteispissatuksesta. Emännällä kiristyi pinna toden teolla ja tuntuu ettei koko treeneistä nauttinut kunnolla vaikka itse harjoitusjutut menivätkin tosi hyvin. Ei oikein tiedä pitäiskö olla häpeissään, suuttunut vai mitä - eihän aikuinen koira voi jatkaa halliin kuseskelua!

Tästä harkasta mentiin ensin pelkästään pätkä pituudelta pussin kautta hypylle. Sen jälkeen esteet numerojärjestyksessä. Emännän muistin mukaan taidettiin ottaa ekaa kertaa pituutta osana rataa. Koira irtoaa niin reippaasti putkiin ettei tartte jäädä itse varmistelemaan mitään ohjauksia ja itse sitten ehtii kivasti seuraavaan paikkaan (vaikka selkäkipuisenakin...).

 

Seuraavassa Mari halusi että otetaan persjättö tuohon kolmosputken ajaksi. Emäntä olisi mieluusti lähettänyt koiran siihen putkeen ja hipsinyt odottamaan nelosesteen taakse mutta tehtiin kuitenkin niin kuin harkkasuunnitelma oli. Toisella suorituskerralla otettiin vielä hienoista jarruttelua viitoshypylle ihan vain omaa liikettä hidastaen mutta edelleen kädellä koiraa saattaen. Meni loistavasti ilman minkäänlaista ylimääräistä kaarrosta!

Ensi viikolla onkin kait sitten kurssin viimeinen harjoituskerta. Toivotaan että päästään jatkamaan seuraavallekin harjoituskaudelle, tunkua ryhmiin tuntuu olevan tosi paljon.