Muutamat viimeiset päivät ovat menneet koirakamuja tavatessa. Sateiset kelit ovat sulattaneet pyörätiet siihen kuntoon ettei hihnalenkit kiinnosta kun koirat sotkeutuis, niinpä on ollut mukava yrittää suunnitella lumisempiin maastoihin menemistä. Tosin plussakelit ja vesisateet ovat hävittäneet hankikannon sekä aiheuttaneet polkujenkin tarpeettoman pehmenemisen. Joka toisella askeleella tahtoo jalka humpsahtaa - yleensä vielä toki se kipeämmän puolen koipi...

Eräänä iltana tavattiin sattumalta oikein mukava holsku-uros jonka kanssa Nalalla käyttivät leikit hyvin yksiin. Riehuntaa riitti pitkän aikaa kunnes omistajat olivat vaatteidensa puolesta jo niin kastuneet että piti palata suosiolla kotiin. Eilen sitten treffattiin Ahosta, Sisua sekä Kirppua joten koirat saivat taas kurvailla vapaana mielin määrin.

Tänään puolestaan tapaamisvuorossa oli Nalan sisko Nikki joka oli palaamassa kotiin pohjoisen lomalta. Tapaamispaikkana meillä oli koirapuisto, mentiin pikkukoirien puolelle kun siellä ei alkuun ollut muita. Aikansa neitokaiset leikkivät ihan kivasti mutta sitten alkoi tulla sanaharkkaa kaivetusta kuopasta. Riidanpoikanen oli lähinnä hampaiden näyttelyä ja rähinää mutta kyllä tuo näytti silti Nalaa säikyttävän sen verran että jatkossa se suosiolla väisteli siskonsa liikkuja vaikka kuinka teki mieli napata keppi toisen suusta. Taitaa olla aikas pehmo tämä meidän "noutaja-kelpi" - lössyköiden seurassa kun on kasvanut ;) Nikki on edelleen Nalaa hiukan pienempi ja hentoisempi joka näkyy myös liikkuessa sillä sen liikkeet olivat hyvin nopeat ja harhaukset leikeissä todella taitavia. Oli kiva tavata taas, toivottavasti nähdään kesällä!