Eilen rynnisteltiin Nalan kanssa agijatkokurssin toinen kerta. Tehtiin käännöksiä joita Emäntä ei ole tottunut tekemään, olisi pitänyt osata katsoa mihin omat rinnat osoittaa.... Muutaman toiston jälkeen homma alkoi mennä Emännänkin kaaliin, ainakin osittain. Nalan hyppykorkeus on tällä hetkellä 45 sentissä, katsotaan missä vaiheessa sitä aletaan nostaa. Marin mukaan Nalan hyppytyyli on vallan erikoinen lujassa vauhdissa ja se tarvitsisi koordinaatiotreenejä, ohjeita on kuulemma luvassa jossain välissä.

Ekassa treenissä tuo haasteellinen "saattava valssi" tehtiin hypylle kaksi ja nelosputken aikana tehtiin persjättö. Loppusuoralla sai valita vedättääkö koiraa vai päästääkö sen omikseen edelle.

 

 

Toisessa treenissä Emännälle haasteellinen käännös (ajoitus, ajoitus...) tehtiin hypyllä kaksi ja muu osio olikin sitten peruskauraa.

Omatoimitreeninä tehtiin keinua, pujottelua ja A:n kontakteja. Vinokepit ovat nyt lähes pystyssä asennossa mutta ekan kepin tulee olla vielä hiukan enemmän kallellaan jotta aloitus tapahtuu varmasti oikealta puolelta. Pujotteluun sisään pääsyn jälkeen Nala on pysytellyt hyvin kepeillä. Edelleen treenataan kuudella kepillä ja hihnassa ollessa.