Alkukesän kuviot alkaa olla takanapäin. Meillä on vietelty varsin rauhallista eloa kun harrastamaan ei juuri ole Nalan juoksun vuoksi päässyt ja ovatpa koirat olleet paljon poissa kotoakin. Nala on juoksuaikaan normaalia rauhallisempi joten ylipitkillä lenkeilläkään ei ole tarvinnut kuljeskella energian purkamisen vuoksi.

Kesän aikana tapahtumista on tiedossa Oulun isot näyttelyt sekä erikoisnäyttelyt. Flattierkkariin pitäisi palauttaa Adan viime vuonna saama Tatun tuoppi ja mikäli Emäntä intoutuu ilmoittamaan Silvan niin ei ole pelkoa että Silva kyseisen palkinnon saisi. On se vaan niin karvaton ja niin hoikka.

Emäntä piipahti mutkan Helsingissä agilityn SM-kisoissa turistin roolissa. Kolme päivää putkeen agilityn seuraamista puisilla selkänojattomilla penkeillä istuen, huh huh. Tiesipähän taas katsoneensa aika monta suoritusta ,) Kisaradat olivat tänä vuonna aika kinkkisiä ja fyysisesti koirille raskaita (todella paljon takakiertoja). Maksien ja minien yksilöradat oli väännetty sellaisiksi että ei tehnyt itsellä laisinkaan mieli kisaamaan - tuollaisilla radoilla kyllä tapetaan agilityn mukavuus eikä ne yleisöllekään mitään viihdytystä olleet. Toivottavasti jatkossa on luvassa hiukan mielekkäämpiä ratoja. Voittajat kuitenkin kisoista löydettiin vaikka taisipa siellä yllätysmenestyjiäkin joukossa olla. Flatteja mukana oli vähän joten innolla sitten seurattiin kelpi-suorituksia.