Nala oli ilmoitettu Oulun kansainvälisiin koiranäyttelyihin 10.-11.7.2010. Isot näyttelyt houkuttivat kun ne tässä "kotikylällä" järjestettiin. Eikä reissut kyllä turhia olleetkaan.

Lauantaina kelpit tuomaroi Roberto Schill Romaniasta. Arvosteltavana oli kolme urosta ja neljä narttua. Nalasta tämä tyylikäs tuomari tuumasi seuraavaa:

"Bitchy head. Excellent neck. Good top and underline. Needs more forechest. Correct front and rear legs. Ground covering movement. A little bit loose on the shoulders. Good general pigmentation and temperament." 
NUO ERI1 PN2 SERT VARACACIB (joka muuttuu CACIBiksi)

Lauantain hienoa tulossaldoa oli Ahosen ja Riffin EH-tulokset jotka tuntuivat omistajiaan ilahduttavan. Riffistä tuli tällä näyttelytuloksella agility- ja hyppyvalio ja mikäli Tarja uhkauksensa pitää niin Ahostakaan ei enää näytelmäkehissä nähdä. Josko sitten vaikka veteraani-iässä jos ei aiemmin ;)

Sunnuntaina kelpituomarina oli Diogo Ramalho Portugalista. Nyt arvosteltavana oli yksi uros ja kolme narttua jotka kaikki saivat laatuarvostelussa erinomaisen. Nalan arvostelu menee näin:

"Nice good type. Ears very well set. Good levelled topline. Good bone. Moving well. Good temp."
NUO ERI1 PN3 SERT

Sunnuntain osalta Ann-Marin Boomer sai kolmannen SERTinsä ja muotovalion arvon. Ei siis turhia nämä näytelmäkäynnit tuttujenkaan osalta :))

 

Tämän viikonlopun osalta kuului muitakin hyviä uutisia. Nalan Jilla-äiti oli voittanut agilitykisan nollatuloksella joten Kotkan suunnalla on valiokello käynnistetty. Lisäksi Nalan Kitty-sisko oli avannut SERT-tilinsä hienolla menestyksellä. Onnittelut molempiin talouksiin!