Muissa perheissä otetaan äkkilähtöjä etelän lämpimään mutta meillä tulikin äkkilähtö Vaasaan lauantaina. Nalalle on kyselty MH-luonnekuvauspaikkoja Ruotsia myöten mutta tuntuu että tunkua kuvaukseen on tosi paljon. Iloisena yllätyksenä tuli kuvauspaikan vapautuminen peruutuksen vuoksi sunnuntaiaamulle Vaasaan ja niinpä koko perhe pakkasi kamat ja kurvaili hotellilomalle. Vettä ja lämpöä saatiin lauantai-iltana kylpylässä ja näkymät torillakin olivat kovin kansainvälisen näköiset ja -kuuloiset. Lähes kuin etelänlomalla siis ;)

SPL Merenkurkun järjestämässä MH-luonnekuvauksessa kuvaajina olivat Carina Timberg ja Marina Bast. Kovin kummoisia yllätyksiä Nalan reagoinneissa ei Emännälle ollut vaikka toki koiran puuhia ei koko aikaa nähnytkään. Onneksi Nikki-siskon omistaja Elina oli kuvaamassa Nalaa niin Emäntäkin näkee jälkikäteen mitä siellä metsässä oikein tapahtui. Leikkiin Nala ei oikein mielellään lähtenyt mukaan sillä leluna oli iso ja pistäväpintainen köysilelu - ei niin passeli rimpsessalle ;) Kuvauksen lopussa todettiin että Nala ottaa tukea ja voimaa Emännästä, oma arvelu on että arkitilanteissa Nala tukeutuu paljolti myös Silvaan. "Mörkö-jutuissa" se olisi ollut aika erilainen jos metsässä olisi ollut myös Silva.

Koiransa kuvauttamista miettiville Emäntä kyllä uskaltaa suositella MH:ta. Oli mielenkiintoinen kokemus nähdä pari muutakin koiraa ja sen jälkeen oman koiran vastaavat reagoinnit.

*muoks* Tästä pääsee katsomaan Nalan ja tähän mennessä luonnekuvattujen sisarusten arvostelun ja samassa taulukossa on myös Jilla-äidin arvostelu. Kiitos Lindalle linkitysluvasta!