Eipä lähtenyt kummoisesti näyttelyvuosi käyntiin kun kurvailtiin Nalan kanssa kierrokset Kajaanin Tamminäyttelyssä. Tuomarina oli Marja Talvitie joka tykkäsi (=antoi SA:n) vain yhdestä kelpistä, näytillä oli viisi kappaletta Pystykorvia. Nala kyllä sai kehuja nätistä päästään mutta muussa olisikin ollut parantamisen varaa. Kehässä oli toinenkin tuomari, arvoitukseksi jäi oliko hän harjoittelemassa vaiko vain seuraa pitämässä sillä kelpiet olivat vasta myöhään iltapäivällä. Juoksuttamisen aikana Emäntä kuitenkin jo kuuli maininnan "joo, töpöttävät askeleet". Öh, siis Emännällä vaiko koiralla? Arvostelu kuului näin:
"Erittäin hyvän tyyppinen, hyvä pää ja ilme. Hieman niukat etu- ja hyvät takakulmaukset. Hieman lyhyt ja laskeva lantio, hyvä karvanlaatu. Saisi liikkua hieman paremmalla askelpituudella."  NUO ERI1

Tästä reissusta ei siis saatu Pikkuemännän kaipaamia "rusetteja" vaan pelkkiä muovinauhan pätkiä ;)

Nalan juoksu ei ole vielä loppunut joten huomiset agitreenit jää väliin. Eilen se yritti astua Silvaa joten jospa viipyilemme treeneistä pois vielä viikon päivät ja sitten startataan uudella innolla!