Jos viime viikolla tehtiin ykkösten mukaeltua rataa niin tällä viikolla samat esteet oli väännettyä paria astetta hankalampaan malliin. Meillä takana oli viikon agitauko sillä koirat lomailivat kaupungissa ja maalla keskiviikosta sunnuntaihin Mummon ja Papan hoivissa ja sillä välin muu perhe kävi lataamassa akkuja Lapin maisemissa.

Illan teemana oli tiukat käännökset, enää ei sallittu loivia ja pehmeälinjaisia kurveja - nyt piti laittaa sessu taipumaan hypyille. Jälleen kerran toistuivat opit joita talven aikana on tahkottu: rytmitys, laser ja valssi (esteitä merkkaamalla). Edelleen kysymys kuuluu että koska nämä asiat tarttuvat jakeluun ihan oikeasti? Kuvasta näyttää että rata ei olisi paha mutta sen sujuvaksi saaminen etenkin kohdissa 5-7, 12-15 ja 17-20 teettivät työtä. Mutta hei: me selvittiin ;)

Illan treenien haastavin juttu kaiken kaikkiaan taisi olla Emännän mielentilan tasoittelu. Onneksi tuli mainittua Marille että pinnaa kiristää jo valmiiksi, näin ollen tuli ohje palkata koiraa paljon ja käsky olla siirtämättä samaa fiilistä koiralle. Juu-u, sehän on tosi helppoa. Kireän mielen aiheutti kotoa olohuoneen nurkasta löytynyt lähinnä Atlantin kokoinen pissalammikko joka oli imeytynyt osin vitriinin jalkaan sekä valunut myöskin seinän ja listojen väliin. Nestettä oli niin paljon ettei jaksa uskoa että se olisi irronnut kelpistä. Asialla lienee ollut Silva ja nyt sitten arveluttaakin eikö mummokoira jaksa enää pidätellä työpäivän aikaa. Huomiseksi tarjolla on putkapaikka pesuhuoneessa jonka kuumana hohkava lattialämmitys on Silvalle raskas kestää eikä lämpötilaa ihan hetkessä muuteta kun lämmitys on kaukolämmössä. Suihkunurkkaus on muuten nykyään Nalan lempipaikka makoilla sillä se todellakin nauttii lämmöstä :)