...tehdä pitkää rataa ilman keskeytyksiä kontakteilla. Näin ainakin Emännällä ja mitä luultavimmin myös Nalalla. Eilisessä treenissä päästiin 27 esteen radalle jonka pätkiä treenailtiin jo viime viikolla. Kunnon rytmiin pääseminen ja siinä pysyminen kärsivät kun kontakteille tulee palkkauspysähdys mutta ei auta kuin ajatella asiaa pidemmälle ja keskittyä nyt tähän. Kontaktiongelmaisia koiruleita on tullut ohjailtua ihan tarpeeksi, onhan niitä ollutkin jo neljä neljästä ;)

Alun osalta suurin vaikeus oli kepeillä, koiran on vaikea kestää vedättämistä. Keinulle koira jätettiin omikseen suorittamaan este loppuun jotta muurille nro 6 pääsi työntämään koiraa putkeen. Hypyn nro 9 kohdalla muut ryhmäläiset päätyivät tekemään takaaleikkauksen mutta Emäntä valitsi valssin teon muurin nro 8 ja hypyn nro 9 välille ja sehän luonnistui kivasti. Siitä kiitosta koska kuulemma sopii Nalalle hyvin. Useammassa ratakohdassa tuli töppiä jos jonkinmoista mutta suurin lienee ollut kauhian komia irtoaminen pussilta nro 18 hypylle nro 26. Eipä siis käännös tullut napakasti vaikka Emäntä jäi ohjaamaan kovin irtaalleen koirasta, liike kertoi muuta kun putken toista puolta lähti juoksemaan kohti A:n alastuloa.

 

Hyvä treeni ja treenin jälkeen hyvä mieli. Ensi viikolla ryhmät jälleen vaihtuvat ja luvassa on kaksi tuttua koirakkoa treenikavereiksi sekä yksi meille uusi koirakko. Toisella kentällä treenaa yhtä aikaa myös tuttuja koirakoita joten lenkkiseuraa treenien yhteyteen on varmasti luvassa.