Viime viikolla päästiin aloittamaan Nalan uudessa agitreeniryhmässä. Aivan ekan viikon treenit peruuntui Marin sairastumisen vuoksi joten korvaava vuoro onkin jo huomenna. Kaksi iltaa perätysten, kivaa! Meidän ryhmässä on viime kesältä tutut borcol Numminen ja veljensä Jr sekä uutena tuttavuutena auspai Tane.

Ryhmässä on tarkoitus panostaa kontakteihin, keppeihin ja runsaaseen palkkaamiseen. Viime viikolla otettiinkin katsaus siihen missä vaiheessa kunkin koiran kontaktit ja pujottelut on. Meille läksyksi tuli tuomarin lisääminen kontaktitreeneihin sekä pujottelun vaikeuttamiset, näitä jo tehtiinkin tunnilla aktiivisesti.

Tänään vuorossa oli ykkösluokan rata jonka alkuperäinen tekijä ei Emännällä ole tiedossa. Meidän osalta tarkoitus oli mennä kilpailunomaisesti rata läpi ja eihän sieltä ihan kunnialla selvitty mutta pienen hiomisen myötä saatiin kyllä hyviäkin pätkiä tehtyä. Ja maalisuora se vasta komea oli ;)

Rimat olivat 55 cm:ssä ja hypyt kuulemma näyttivät aivan sujuvilta. Tästä kun vielä hilataan rimoja pykälää ylemmäs niin varmasti uskaltaa kisoissa startata korkeuden puolesta. Hiukkasen kehoitusta ilmoittaa koira OKK:n toukokuun kisoihin tuli jo mutta ehkäpä Emäntä pitää alkuperäisestä suunnitelmasta kiinni ja uskaltautuu radalle vasta elokuussa. Tuolloinhan lähiseudulla (eli parin sadan kilsan säteellä) taisi olla 5-6 kisaviikonloppua putkeen eli kisoja on kyllä mistä valita.