Eilisissä treeneissä meillä oli koutsina Mari ja koska paikalla oli vain kolme koirakkoa niin tunnista tuli normaaliakin tehokkaampi. Kaikille tuli kunnon käskytystä eli helpolla ei päässyt kukaan mutta niinpä koettiin myös onnistumisen elämyksiä, yes!

Eka treeni mentiin esteet 1 - 11. Ei kyllä ole mitään käsitystä että oliko pituuden ja 10-hypyn välissä vielä yksi hyppy, luultavasti oli. Pakkovalssilla putkeen nro 3. Tiukkoja jarrutuksia piti ottaa ettei Nala valunut hypyn 4 läpi. Tällä kertaa päällejuoksu esteellä 7 tuntui jo tutummalle tekniikalle. Este 22 leijeröitiin ja ennen keppejä piti tehdä persjättö, siinäpä sitä olikin ehtimistä. Keppien aikana piti vielä irrota estettä nro 21 kohti niin että olisi pystynyt tekemään sinne pakkovalssin. Hauskaa!

Toka treeni välillä 21 - 28. Pakkovalssi esteellä 23 ja sitten hippulat vinkuen tekemään pakkovalssia keppien aloitukseen ja jumatsuikka, sehän onnistui! Kun loppukin meni ihan kuin haaveilin niin jopas pystyi lähtemään hyvillä mielin kotiin :)