Tänään oli viimeiset Active Dogin treenit kesäkauden osalta. Olipa väännetty niin haastava (ja juostava) rata että Emäntä poistui tulipunaisena hallista, hikikarpalot valui niskahiuksissa. Ja väitetään ettei agility ole millään muotoa urheilua?! Viime viikon treeneissä tuli tuskan hikeä pintaan mutta nyt oli lisätty haastetta entisestään, niinpä sitten sai taiteilla enemmän kuin mihin olisi ollut rahkeita. Nalakin oli viimeisissä väännöissä aika sipissä, sen vauhti tuntui hidastuvan koko ajan vaikka into kyllä säilyi. Hyvin kelpasi treenin jälkeen vesikin ilman erityisiä makuaineita!

Näyttää sille että kesän yli ollut treeniryhmämme hajoaa nyt syksyn tullen kun kuulosti sille että treenit sattuvat jatkossa eri viikonpäiville ja kellonajoille. Me treenataan Nalan kanssa jatkossa maanantaisin klo 20-21 joka tarkoittaa perheen sisällä aikamoista organisointia. Samalle illalle sattuu niin Emännän, Isännän kuin Pikkuemännänkin harrastukset joten onneksi on kaksi autoa. Pikkuemäntä pitänee vaihtaa lennossa autosta toiseen (tai kuskit autoihin) treenimatkojen varrella jotta kuviot saadaan pyörimään. Hyvä tästä tulee, onpahan sitten urakalla harrastettu ;)

Myös Oulun Koirakerhon treenipaikkaa olemme aikeissa hakea talvikaudelle, kesäkaudellahan emme ole vielä päässeet osallistumaan kuin parit hassut kerrat sairauslomatauon vuoksi. Nykyiset ryhmät pyörivät ainakin syyskuun loppuun saakka joten piakkoin alkanee haku ryhmiin.