Kaikki tai ei mitään.... sehän meillä on ollut tunnuslauseena kisatessa - näin myös viikonlopun oman seuran kisoissa ;)
Viikonlopun neljä kisarataa oli jaettu kahdelle eri tuomarille, Minna V:lle ja Johanna N:lle.

Lauantain Minnan radat olivat oikein oivallisia helposti lähetettävälle koiralle ja päivän teemana oli runsas putkimäärä radoilla. Missään vaiheessa ei tullut hirveä kiire, koira irtosi kauniisti lähetyksiin mutta muuten (välistävedot jne) meno ei ollut kauneinta agilitya. Molemmilta radoilta saatiin Nalan kanssa nollatulos ja aika riitti molemmilla radoilla seitsemänteen sijaan. Tuplanolla on nyt hankittu joten ei paha ;)

Sunnuntain Johannan radoilla tulostaso ei meidän osalta häikäissyt: nyt tuplahylky. Ratasuorituksina nämä hylkyradat kuitenkin tuntuivat vauhdikkailta ja mukavilta mennä eikä epäonnistumisen tunnetta jäänyt. Ekalla radalla Nala ohitti yhden hypyn kun jäi yksi kutsusana sanomatta, toisella radalla koira singahti putkeen hiukan liian aikaisin kun Emäntä luotti liikaa oman ohjauksen vetovoimaan. Kivaa siis oli ja koira kävi suhteellisen kovilla kierroksilla (murisi jne).

Viikonlopun kisojen lopputuloksena kontakteja tulee varmaan jälleen varmistella treeneissä koska nyt ei vaadittu alastulolta samaa kuin treeneissä. Vapautus tuli kunhan koira vaan tuli kontaktialueelle saakka, painostamista 2on-2off-asentoon en halunnut tehdä.

Sunnuntain kisat kisattiin heti aamutuimaan klo 9 alkaen. Sen jälkeen Emäntä jäikin talkoilemaan koko päiväksi ja pääsi kotiin vasta klo 19.30 aikoihin. Onneksi Isäntä haki Nalan pois kisapaikalla suoritusten jälkeen ettei koiran tarvinnut jäädä autoon odottamaan. Emännän harrastuspäivälle kyllä tuli taas kunnolla mittaa. Nyt seuraavista kisoista ei ole tietoa, josko odottelisi ihan rauhassa Nalalle juoksuja kohtapuolin.