Nala on heinäkuusta saakka merkkaillut lenkeillä ollessa. Juoksua kuitenkin odoteltiin aikaisintaan syyskuulle. Eilisiin agitreeneihin mennessä otin varalta mukaan juoksupöksyt ja laitettiin ne sitten jalkaan kun urokset olivat niin kovin kiinnostuneita Nalasta. Illalla kotiin pääsyn jälkeen löytyikin pari tippaa lattialta joten juoksu alkoi aika tasan 7 kk edellisestä. Pikkuemännän toiveesta huolimatta Nala ei tee pentuja mutta on tullut juuri seitsenkertaiseksi tädiksi ja lisää on luvassa loppuvuodesta ;)

Nyt pidetään kisatauko mutta ei 2 vkoa pidempää treenitaukoa Activelta koska siellä saa treenata juoksuisellakin koiralla. Ensi viikon treeni meillä jää kuitenkin reissun vuoksi väliin. Kisakalenteria piti jo selailla marras- joulukuun osalta mutta pitäisi matkustaa Kuopioon tai Pietarsaareen loppuvuodesta jotta saisi isomman kisamäärän haalittua. Oulun kisojen osalta sattui päällekkäisyyksiä aikatauluun joten ainakin jotkut kisat kotipaikkakunnalla jäävät väliin.

Emännällä on tehnyt mieli ilmoittaa Nala johonkin näyttelyyn jo pidemmän aikaa. Tuntui vain sille että miksipä mennä kehiin pyörimään kun "ei sieltä voi mitään kuitenkaan saavuttaa". Kaverin innostamana tuli sitten kuitenkin otettua harkintaan osallistuminen ihan vaan harrastuksen kannalta. Nyt on sitten lähtenyt ilmot Messukeskuksen isoon näyttelyyn joulukuussa 2012. Matkataan "rentouttavasti" bussiseurueessa ja valvotaan taas huisia tuntimääriä, edellisestä reissusta toipuessa menikin vain kolme vuotta ;) Nalan edellisestä näyttelykäynnistä ehtii kertyä aikaa 1,5 vuotta joten pitänee jossain vaiheessa harkata seisottamista ja juoksuttamista. Koira on tällä hetkellä aika sutjakassa kunnossa eikä näyttelyiden takia haluaisi alkaa sitä lihottamaan, saattaa olla että paikalle mennään siis sporttisemmalla mallilla.