Voisi yrittää ryhdistäytyä ja kirjoitella tekstejä hiukan tiuhempaan tahtiin niin muistaisi jotain asioista joista piti kertoa... Noh kuitenkin käytiin kisaamassa Kuopiossa Hukka-Putken järjestämissä kisoissa joissa tuomarina oli Johanna W. Kisapaikkana ollut Musti ja Mirri-areena oli oivallinen paikka kisata: sisällä T-paita-lämmintä, ihanan joustava mattoalusta ja tilaa myöskin häkeille. Tällä kertaa mukana ei ollut Pikku-Emäntä kun ajeltiin sinne vain päiväseltää Riitan ja Thelman kanssa mutta jatkossa voisi harkita että Pikku-Emäntä voisi lähteä mukaan. Paikalla oli siisti kanttiini, lasten leikkinurkkaus sekä sisävessat - voiko enempää toivoa?

Nala ei tainnut edes huomata ensimmäiselle radalle mennessä että mitä oltiin tultu Kuopioon tekemään. Se kulki radalla tosi rauhallisesti, hallinnassa ja kuin hiukkasen käsijarru pohjassa. Yksi onneton rima tippui (olis ollut hyvä hiukan jarrutella suoran päätteeksi...) mutta muuten kulki hyvin. Tokalla radalla Pystykorva oli jo hoksannut mikä touhun nimi on ja kävi hiukkasen enemmän kierroksilla, alkoi mm. murista pujottelussa ja vauhtia oli ihan eri määrin ;) Pujottelun jälkeen tuli yksi turhan vauhdikas irtoaminen ja niinpä muuri tuli suoritettua liian aikaisin. Hylystä huolimatta tällä radalla oli paras asenne ja homma toimi vauhdikkaasti. Kolmas rata oli hyppyrata ja se meni höpsis - nyt meni viritys jo ylikunnon puolelle?!. Alun pakkovalssi ei ollut Emännän heiniä ja monta muutakin kuviota meni ihan penkin alle. Olisi oikeasti ollut ihan tehtävissä mutta kun sitä toista yritystä ei kisoissa tunneta.

Kisapäivästä tuli napakka 12,5 tuntia pituudeltaan ja väsymys tuli vasta maanantaina. Pakkovalssia on tuon jälkeen harkattu Activella ja nyt siihen on olemassa jo jokin ajatus vaikkei maailman sujuvin ole vieläkään.