Tänään kisattiin KAS:n järjestämissä agilitykisoissa Activen hallilla Martinniemessä. Tähän mennessä me ei ole kyseiseen halliin päästykään kisaamaan, on ollut esteenä Nalan juoksut tai mun oma sairasloma. Tutun treenihallin edut kyllä huomasin tänään: koiralla ei keittänyt yli niin kuin yleensä kolmannessa startissa, päinvastoin kolmannen radan aloitus tuntui parhaalle koko päivän aikana. Tuomarina toimi Minna V.

Ekalla radalla Nala kulki aivan kivasti ja sain sen pelastettua parista hylkyansasta. Lopulta meidät hylättiin loppupuolella rataa kun Nala kääntyi putkelta väärään suuntaan ja tilanteen korjaaminen ei enää onnistunut.

Toisella radalla ohjaukseen tuli mukaan aika köpö aloitus ja siitä pitkäksi mennyt kaarros, radalla myöhemmin myös parit kiljahdukset (multa itseltä siis). Näistä tunnelmista huolimatta saatiin väännettyä nollatulos.

Kolmas rata lähti omasta mielestä kaikista parhaiten käyntiin ja oli hyvä hallinnantunne päällä. Nala kuitenkin ampaisi nro 7 putkesta sellaisella vauhdilla ulos etten ehtinyt/ymmärtänyt kääntämään ja rytmittämään sitä ajoissa keinulle ja niinpä matkan varrelle tuli ylimääräinen hyppy. Tuo hylky harmitti totisesti sillä noin hyvä vire päällä olisi ollut kiva mennä viimeisenkin radan kuviot loppuun saakka. Aikataulullisista syistä johtuen tänään ei saatu mennä rataa loppuun saakka hylkäyksen jälkeen.

Seuraavat kisaradat on tarjolla OKK:n maaliskuun alun kisoissa, siihen saakka taas treenaillaan.