Niin polkaistiin eilen illalla Activen kesäkausi käyntiin. Meidän lisäksi ryhmässä treenaavat Anna ja Toka, Hanna ja Uuno sekä Sari ja Cheri - kaikki kentiltä ennestään tuttuja mutta ei vaan ole satuttu aiemmin samaan ryhmään.

Kesäkauden teemana on ratatreenit. Uutena toimintatapana on saada ratapiirros käsiin lämmittelylenkille lähtiessä ja opetella rata etukäteen, näin jäisi enemmän aikaa treenille. Metsän siimeksessä kulkiessa yritin opetella 32-esteistä rataa mutta kokonaisuus hahmottui vasta kentän reunalla katsellessa. Meidän ryhmän rataharjoitus oli otsikoitu "3-lk SM-taso" joka aiheutti Emännälle ylimääräiset paineet - meinaa hermorakenne kai pettää...

Monenmoista tekniikkaa piti radalla käyttää jotta sen sai ohjatuksi läpi. Toisella kierroksella oli jo vähällä onnistua koko rata mutta kunto loppui kesken ja Emäntä ei ehtinyt viimeisten kuvioiden vääntöihin, huoh. Todettiin porukalla että näitä kun kevät väännetään niin jopa tuntuu kisoissa taas helpolta ;)

Loppulenkillä oli kiva seurata kuinka Nala osasi leikkiä pikkuisen russelin kanssa. Ajattelin sen tallaavan koira lyttyyn mutta yllättävän kivasti Nala osasi pienempäänsä varoa. Juoksuleikit oli toki kivat vaikkei toinen nyt ihan samaan vauhtiin päässytkään.