Silvan "dementia" tuntuu etenevän. Se on siirtynyt vuorokausirytmissään vanhusten kaltaiseen tyyliin eli aamuneljältä voitais vaikka kahvit keitellä... Päivät ja illat se nukkuu mutta haluaisi yöllä useampaan kertaan ulos vaikka ei niin hätää olekaan. Viime yönä se kävi klo 4 tarpeillaan ja klo 5 halusi taas ulos - sillä kerralla halusi vaan oikoa jalkojaan, rapsutella itseään ja syödä ruohoturppaita. Hohhoijaa.

Aamuisin Isäntä käyttää koirat ulkona ja ruokkii ne. Koska Silva ei käy aamuisin ulkona kakkatarpeilla niin se pääsee uudelle kävelylle syönnin jälkeen kun vien Pikkuemännän eskariin. Silloin suolessa tuntuu jo olevankin sen verran täytettä että keikka on onnistunut. Täähän on kuin koiranpennun kanssa: ulkona käytetään unien, leikin ja syönnin jälkeen.

Lämmenneet ilmat eivät ole olleet Silvalle hyväksi. Se on käynyt kävellessä kohtuullisen vetämättömäksi ja haluaa kulkea hitaaseen tahtiin. Tosin ilman hihnaa sitten saattaa laukata ja jaksaa kiiruhtaa maahan syljettyjen roskien/purukumien kimppuun - että niin suhteellista tuo väsyminen lenkkeillessä. Mikäli näin kuumat ilmat (helleraja komeasti ylitetty) jatkuu niin raskasta tulee koiralle olemaan.