Viikonloppuna kisattiin oman seuran ekat ulkokisat tälle keväälle. Lauantaina Emäntä talkoili kisoissa ja silloin oli kovin kylmää ja sateista. Sunnuntaina keli oli parempi: aurinko paistoi ja hyvin tarkeni ;) Nalan juoksun loppuminen oli niin tiukoilla noiden kisojen suhteen ettei vielä lauantaina ollutkaan aietta kisata mutta sunnuntaina piti radoille päästä.

Eka rata oli Eija B:n tuomaroima agilityrata. Alkuosa radasta oli niin mutkikas meille että meidän tehtailtiin hylky suurinpiirtein joka toisella esteellä. Sitten kun ohjaus hajosi totaalisesti niin loppuosakin radasta meni ihan höpsöttelyn piikkiin. Tämä ei antanut kummoisia odotuksia toiselle radalle lähtiessä.

Toinen rata oli Jarmo J:n tuomaroima hyppyrata. Sinne valmistautuessa Emäntä vähensi oleellisesti vaatetusta sillä tuntui ettei ekalla radalla edes jaksanut liikkua kun oli niin lämmin. Tälle radalle oli tehty joitain selkeitä ansapaikkoja ja hyvinhän koirakot ne löysivätkin. Emäntä kokeili kikkailla ohjausten kanssa ja niinpä koira välillä katosi selän taakse mutta ohjautui lopulta oikeaan paikkaan kinkkisimmässä ansapaikassa. Tuloksena virheetön rata ja sijoitus seitsemäs. Jäi ihan ok tunnelmat vaikkei se koirankadotustemppu mikään fiksu ollutkaan ;)