Emäntä ajeli eilen päiväseltään Rovaniemelle kisaamaan agilitya Nalan kanssa. Puntaroinnin kohteena oli etukäteen josko menisi yöksi hotelliin mutta lopulta ratkaisuna oli jäädä perjantaiksi kotiin valmistelemaan tulevaa reissua - näin ollen auton nokka piti kääntää kohti Rovaniemeä aamulla klo 6. Alkumatkasta väsytti mutta mitä enemmän kilometrejä kertyi niin tuntui että päivään alkaa heräillä.

Tuomarina kolmelle kolmosluokan radalle oli Harri H. Hän kertoi tehneensä viime aikoina juoksemista vaativia suoraviivaisia ratoja. Ajatus tuntui hengästyttävälle sillä lämpötila alkoi kohota ja aurinko paistoi. Onneksi Susivoudin kentälle pääsee tuulemaan ja kentän reunalla oli vielä lunta - näin ollen tuuli vilvoitti oloa kummasti. Päivän päätyttyä huomasi jälleen että kasvoissa oli selkeät rajat aurinkolaseista...

Ekalla radalla hypyt olivat maksimissaan. Tämä näytti olevan Nalalle aika rankkaa sillä se lähti hitaasti liikkeelle ja kuulin sen ponnistavan tosissaan hypyille, myös alastulosta kuului äänenä "uuh". Tuolta radalta ei muuta virhettä tullut mutta okserin molemmat rimat tippuivat ja näin ollen saatiin 10 vp. Kenellekään ei nollatulosta. Meidän sijoitus oli 5:s.

Toisella radalla päätin irroitella ja revitellä - sitähän oli lähdetty kisoissa hakemaan. No onnistuihan se mutta silti pitäisi muistaa ohjata koiraa... tokan hypyn jälkeen Nala haki uudelleen lähtöhypyn joten hylky tuli. Muutoin rata olisikin sitten kulkenut kivasti.

Kolmas rata oli hyppyrata. Kiire tuli pariin kohtaan ja niissä ohjaus meni säveltämisen ja pelastusten puolelle - ei kaunista menoa. Tuloksena nolla ja sijoitus toinen. Koutsi-Mari ja borcol Pipsa voittivat ja saivat hyppysertin - jo toisen viikon sisään, huisia!

Kotiinpäin lähtiessä piti vielä heittää keikka Shellille sillä öljyt ja jäähdyttäjännesteet kaipasivat täydennystä - on se vaan viisas tuo auto kun osaa itse ilmoittaa tarpeistaan. Toki fiksumpi autonomistaja availisi konepeltiä hiukan useamminkin kuin vain huoltojen ja pissapojan täytön yhteydessä...

Seuraavat kisat rynnistellään Torniossa kesäkuun ekana päivänä.