Perheemme matkaili Turkin lämmössä viikon ajan heti Rovaniemen kisojen jälkeen. Hiukan kisat arveluttivat niin lähellä lähtöä mutta päätin kisata vaikka aika tapaturma-altis olenkin ;) Onneksi kummempaa ei sattunut ja matkaan päästiin ongelmitta. Loma meni hyvin ja koirat olivat hoidossa Mummolla ja Papalla. Palatessamme kotiin piti jälleen ihmetellä kuinka rauhallisia koiria meillä onkaan mutta kyseessä oli vain väsymys joka koirilla aina iskee kun hoitajien toimia pitää koko päivä vahtia...

Lomamme aikana myös koti-Suomessa on ollut kunnon helteet ja ne ovat jatkuneet edelleen. Activen treeneissä maanantaina ei jäänyt yhtään kuivaa kohtaa vaatteisiin, sen verran rankkaa oli juosta vaikka poikkeuksellisesti oltiinkiin viileämmässä hallissa eikä ulkona. Tänään OKK:lla oli myös hautovan kuuma ilma, auton mittari näytti mennessä liki 30 astetta! Taas sai kirmailla niin että hiki tuntui kaatuvan päälle - onneksi koirakin tuntuu hiukan toistoista hidastuvan joten ajoittain ehtii hyvinkin esteeltä toiselle.

Tällä hetkellä näyttää vahvasti sille että olemme "joutumassa" Nalan kanssa seuramme SM-joukkueeseen. Hakijoita oli ollut vain neljä koirakkoa ja ilmoitin että meidät voi ottaa varakoirakoksi jos ketään muuta ei ilmaannu - kyllähän varakoiran paikka kannattaa aina täyttää. Monien käänteiden jälkeen nyt yksi varsinaisista kisaajista on jo sairaslomalla ja näin ollen meitä oltaisiin nostamassa "oikealle kisapaikalle". Emännän hermorakennetta ei ole tällaiseen luotu, pelko joukkueen tuloksen mokaamisesta on karsea. Flattijoukkueessa olen ennenkin kisannut niin SM-kisoissa kuin Agirodussakin mutta tällainen kuviointi on uutta... Tämä leikki on nyt kestettävä ja näin ollen Emäntä saikin juoksutusta tämän illan treeneissä ihan riittämiin. Suuri kiitos Mariannelle oivallisista vinkeistä, hän taitaa osata lukea Nalaa paremmin kuin Emäntä itse :)

Huomenna Nala käy hierojalla ja kaikkien oppien vastaisesti kisaamme heti seuraavana päivänä Torniossa. Kuka fiksu nämäkin kuviot oikein suunnitteli?? Toivottavasti ei ole isoja jumeja auottavaksi ettei koira olisi kipeä lauantaina.